16. loka, 2017

Toiminimi ja työt saavat näkyvyyttä

No niin...

Edellisen blogi-tekstini jälkeen on kesä vaihtunut syksyksi ja tapahtumia on firmassakin ollut.

10.9 tein tässä maailmassa näkyvyyden lisäämiseksi "pakolliset" Facebook-sivut ja tilasinpa ekat käyntikortitkin, jotta olisi jotain konkreettista jaettavaa käteen ihmisiä ja yrityksiä kiertäessäni.

Nyt Tykkitoni löytyy palvelun tarjoana myös koko kansan nettikaupassa Torissa. Olen juuri saanut viimeisteltyä toisen kenttäkeitinprojektin. Kuvat etusivulla ja vielä kattavammin facessa. Hyvä siitäkin tuli ja asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen. 

Vaikea uskoa, miten paljon noissakin on työtä mikäli haluaa hyvän tehdä ja käy tosiaan koko kappaleen läpi huolella hioen ja siihen vielä loppusilauksena kunnon maalaukset. Käsityöläisen arki on täynnä rakkoja, hikeä, pölyä ja pitkää puurtamista. Tästä pitää tykätä...

Tämäkin kotisivu on jo saanut sen verran kävijöitä (tätä kirjoitettaessa jo 1434 kävijää), että kyllä ihmisten on voitava todeta löytäneen pienen erikoistoimialalla puuhastelevan toiminimeni? 

Ottakaahan yhteyttä ja katsotaan voinko auttaa Sinua projektissasi?

Olisi mukavaa myös saada palautettanne tänne kotisivuille.

Terveisin Tykkitoni

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu