27. joulu, 2017

Ensimmäinen vajaa toimivuosi lähestyy päätöstään

Hyvää Joulua ja Ryhdikästä Uutta vuotta 2018!

Kohta vuoden vaihtuessa alkaa myös yrityksen ensimmäinen täysi toiminta- ja tilikausi. On ollut hauskaa ja opettavaista aloittaa tällainen itselleni täysin uusi suunta normaalin päivätyön ohelle. Kotisivujen ja omien facebook-sivujen kautta näkyvyyttä on tullutkin jo varsin mukavasti näinkin lyhyessä ajassa. Kotisivujen vierailulaskuri näyttää tällä hetkellä lukua 2903 käyntikertaa.

Sivujen päivittäminen on ollut antoisaa puuhastelua, koska sitä kautta on tullut itse myös jäsennettyä paljon sellaista markkinointi- ja muuta tärkeää sisältöä, joka hyödyttää toimintaa edelleen kehitettäessä.

Olen luonut mielestäni avoimet ja selkeät sivut, joissa on esillä myös monelle yritykselle vierasta ja avointa työn sekä palveluiden hinnoittelua. Pyrin jatkuvasti kehittämään sivujen sisältöä ja selkeyttä ja olisikin todella mukavaa saada Teiltä siihen palautetta ja ideoitakin. Vieraskirja on siihen oiva väline!

Näkemisiin ja kuulemisiin!

Terv. Tykkitoni

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu