8. huhti, 2018

Tykkipaja herää talviunestaan

Tulikomentoja!

Pajassa tehdyt tulevan kesäkauden valmistelutyöt odottavat ulosmittaustaan. On tehty tarjouksia ja markkinointimateriaaleja sekä suunniteltu tiloja tulevien asiakasprojektien toteuttamiseen.

Odotus ja into on kova lähteä taas kohtaamaan uusien tehtävien mukanaan tuomia haasteita, omin pikku kätösin. Työkaluihin ja tarvikkeisiin on investoitu ja onpa hankittu toimintaan paremmin soveltuva ajoneuvokin.

Muutama proggis tuossa jo odottaakin lumien sulamista ja parempia maalauskelejä. Nyt kevään koittaessa on jaettu kansalaisille myös suoramarkkinoinnin keinoin tietoisuutta yrityksen tarjoamista palveluista, kuten vaikkapa pienistä louhinta-/ räjäytystöistä kiinteistöillä.

Kotisivuilla on tällä hetkellä 4053 kävijäkertaa ja siis keskimäärin 100 uutta vierailijaa viikkoa kohden. Tämä on ilahduttanut minua suuresti. Pikku hiljaa ihmiset löytävät tämänkin sivuston ja pääsevät tutustumaan sen sisältöön ja kenties... harkitsemaan oman työnsä tilaamista minulta?

Hyvää kevättä ja kesää kaikille! Ollaan yhteyksissä ja laitetaan pihat sekä rakkaat projektimme kuntoon. 

Terveisin

Tolkun tykkimies

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu