20. heinä, 2018

Ensimmäinen toimintavuosi täyttyy...

Hyvää kesää kaikille!!

Hellettä pukkaa ja lomakausi on useimmilla parhaillaan käynnissä. Yrityksen 1. toimintavuosi tuli juuri täyteen 17.7. ja kotisivutkin ovat kohtapuoliin saman ikäiset. Nopeasti on aika vierähtänyt ja töitäkin on saatu tehtyä. Hienoa, että yritys on saanut näinkin mukavasti näkyvyyttä sekä täällä, että facebookissa. Reilut 5700 käyntiä kotisivuilla - huippua!

Kiitos Teille kaikille. Laitetaan uusi toimintavuosi käyntiin ja tehdään siitä vielä parempi - yhdessä!

Tänä vuonna on tullut työn alle muutama mielenkiintoinen projekti. Kuvia ja lisätietoja facebook-sivuillamme. On niissä jokaisessa taas aherrettu ja myös opittu lisää. Jokainen kenttäkeitin tai tykki on aina ihan oma tapauksensa. Se juuri tekee tästä työstä niin mielenkiintoisen. 

Aika moni käy tosiaan sivuilla ja katselee mitä täältä löytyy - ihan mielenkiinnosta ja se on oikein. Tietysti kommentointi ja tykkääminen on Suomessa ison kynnyksen takana, harmi. Olisi hienoa, jos voisitte antaa kommenttejanne muiden luettavaksi ja toisaalta ottaa yhteyttä yritykseen asioissanne, rohkeasti.

Siitä vaan näppäilemään viestejä tännepäin. Nyt on minullakin lomalla reilusti aikaa kommentoida ja ottaa kantaa asiassa kuin asiassa. Hellekesä tuntuu lamauttavan meistä monet ja onneksi tänään tuli ainakin täällä Vihdin alueella kauan kaivattuja sadekuuroja sekä raikkaampaa ilmaa tukalan paahteen tilalle. 

Toivon, että otatte yhteyttä ja tilaatte yritykseltä tarjouksen omalle projektillenne. Juuri nyt ei ole mitään työn alla, joten olen täysin käytettävissänne.

Hyvää loppukesää ja toivottavasti tavataan jonkin työn merkeissä lähitulevaisuudessa.

Tolkun Tykkitoni

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu