20. marras, 2018

Kymmenentuhatta vierailua kotisivuilla!

Tervehdys hyvät ystävät!

Tykkitoni kiittää ja kuittaa Teitä ahkerasta kotisivujen selaamisesta. Vi tackar och pockar vai miten se menee toisella kotimaisella?

Tässä viimeisimmät kuulumiset:

Talvi lähestyy mutta tämä paja ei hiljene tai lamaannu pimeästä ja ankeasta ilmastosta. Kylmä hiipii nurkkiin mutta mutterimopo laulaa ja tälläkin hetkellä osia irtoaa työn alla olevasta raskaasta haupitsista. Ei auta valittaa, kun saa etuoikeuden olla puhaltamassa uutta elämää vanhoihin sotavälineisiin. 

Olen tässä syksyllä pyrkinyt päivittämään tänne sivuilleni paljon lisää kuvamateriaalia. Tietysti yrityksen Facebook-sivut ovat jatkuvasti enemmän reaaliaikaisessa tilanteessa ja sielläkin monet ovat katsoneet etenkin eri töiden kuvakansioita.

Nyt toivoisin Teiltä hyvät ihmiset kommentteja ja osallistumista sivujen sisällön kehittämisen suhteen. Mitä Te haluaisitte enemmän? Kuvia vai juttuja projekteista? Kenties lisää eri tykkien historian esittelyjä? Antakaa tulla palautetta ja homma etenee...

Voitte tänne kommentoida myös Facebook-sivujen sisältöjä sekä esittää kehitysideoitanne.

Teitä oli juuri äsken 10 031 näillä sivuilla käynyttä kävijää! Ihan huimaa! Kotisivut ovat olleet olemassa vasta noin 16 kuukautta. Tahti vain kiihtyy.

Ottakaa toki yhteyttä ja tarjotkaa töitä. Tilauskirjassa on vielä tilaa tällekin talvikaudelle.

Hyvää loppuvuotta ja maltillista pikkujouluaikaa.

Tykkitoni

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu