21. tammi, 2020

12-puolainen uusi vuosi on käynnistynyt

Yhtä monta on tykin pyörässä puolia kuin alkaneessa vuodessa kuukausia. Tätä kirjoittaessani kävijöitä sivuilla on 25742 kpl. Käsittämätön lukema. Kiitos mielenkiinnostanne!

Tiukassa ovat tämänkin elämää ja kilometrejä nielleen fillarin pinnassa maalit, ruosteet ja pinttymät.

Sinnikkäällä työlle nekin puolat vaan saavat uuden elämän ja pinnan kuin kevät joka kohta keikkuu tämän yhtä sitkeän etelän ikuisen syksyn jatkeeksi.

Haupitsit eivät itsekseen valmiiksi tule, niin kuin ei eletty elämäkään meillä kellään. Hiki, vaiva ja nöyrä ahkeruus palkitaan tässäkin vuoressa jota kiipeän vielä kotvan aikaa.

Eipä mittään, työ tekijäänsä kiittää ja kättensä jäljet on helppo nähdä saman tien. On se muutos entiseen tilaan järisyttävän suuri, kun nyt 104 vuotta täyttävää antiikkista kapinetta tässä työstän illasta toiseen.

Täytyy kyllä myöntää, että olen minä ennenkin kohdannut tiukassa istuvia pultteja, niittejä ja akseleita... mutta nyt ollaan tämän haupitsin osalta kyllä lyöty jonkin sortin ennätyksiä.

Tässä se aika mukavasti kulkee ja pikku hiljaa suurikin tuska ennen pitkää iloksi muuttuu. 

Jos muuten huomasitte arvon ystävät, olen lanseerannut tulevaksi kesäksi edullisen räjäytystyö-kampanjan, ottakaahan ja tutustukaa tarjoukseen. 

Jatketaanpa tahoillamme hommia kuka missäkin. Ollaanpa yhteyksissä!

Niin ihan oikeasti: Minuun voi ottaa yhteyttä ja kommentoida sivuja täällä tai facessa vapaasti. 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Tykkitoni

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu