27. heinä, 2020

Kevät ja kesä 2020 tykkipajalla

Hellou!

Tässä vietetään juuri viimeistä kesälomaviikkoa ja ynnätään yhteen kevään ja kesän 2020 tapahtumia...

152 H10 ja 37 JVK 36 olivat luonnollisesti koko kevään ja alkukesänkin luomassa ohjelmaa ja kiirettä tähän pajaan. Kesällä tulivat mukaan muutamat louhintakeikat ja tietysti vakiona joka kesäiset omien haupitsien kausikunnostukset.

On taas väännetty, kierretty, pultattu, hiottu ja hinkattu sekä maalattu, öljytty, rasvattu ja pesty. Kun käytte firman facebook-sivuilla, on kaikki tämä kuvin ja tekstein sieltä katsottavissa.

Kiitos, kun luette näitä blogejakin ahkerasti. Kävijä-tietojen perusteella, tämä on kotisivujeni yksi seuratuimpia alasivuja.

En kovin taajaan tänne laita päivityksiä mutta aina kun on enemmän kertynyttä kerrottavaa, laitan tänne postauksen. Tämä tapahtuu noin puolen vuoden välein.

Yritys on saanut nyt täyteen kolme täyttä vuotta toimintaa. Paljon on keretty tuonakin aikana jo toteuttaa mielenkiintoisia asiakastöitä. Jos vielä mietit omaa projektiasi, ota yhteyttä.

Laita minulle palautetta ja vinkkejä asioista, joita haluaisit nähdä tai joista haluaisit keskustella täällä kotisivuilla tai facebookissa. 

Hyvää loppukessä kaikille! Olaan yhteyksissä. Pidetään huolta itsestämme, läheisistämme sekä arvokkaista historiallisista esineistämme.

Terv. Tykkitoni

Uusimmat kommentit

08.11 | 15:30

Morjens! Tästä linkistä voit käydä ostamasta itsellesi ao. tykin ohjesäännön: https://www.swat.fi/index.php?route=product/product&product_id=4725
Uskon, että sieltä löytyy apuja?

08.11 | 13:13

Tervehdys
Tykistön syyshuolto on tehty. Lukot on purettu ja puhdistettu. Kokoelmaan kuuluu yksi kiilalukkoinen mysteeri jota ei ole saatu purettua. Miten irtoaa 76K36:n kiilalukko?

27.05 | 08:04

Hei, Voitko laittaa mulle sähköpostia suoraan? tiilikainen@tykkitoni.fi tai soittaa mulle numeroon 020 730 1150?

24.05 | 13:35

Merikarvian saaressa pitäisi noin 6 kpl kiveä räjäyttää, jotta saadaan rakennettua Talas ihan meren rantaan. Kivet ovat halkaisijaltaan alle 2 metriä.

Jaa tämä sivu